fbpx

CLASS TIMETABLE

SEPTEMBER

MONDAY
9.00AM - 10.00AM
60Min
BARBELL PUMP - Ali
MAIN STUDIO
10.00AM - 11.00AM
60Min
CORE + STRETCH - Seb
MAIN STUDIO
6.00PM - 6.45PM
45Min
FIT45 - Anthony
MAIN STUDIO
7.00PM - 8.30PM
90Min
JUJITSU* -James
MAIN STUDIO
TUESDAY
9.00AM - 10.00AM
60Min
PILATES - Ali
MAIN STUDIO
10.00AM - 11.00AM
60Min
ZUMBA GOLD - Andrea
MAIN STUDIO
6.00PM - 7.00PM
60Min
YOGA - Georgia
MAIN STUDIO
WEDNESDAY
9.00AM - 10.00AM
60Min
STRENGTH - Craig
MAIN STUDIO
10.00AM - 10.45AM
45Min
STRENGTH & CONDITIONING - Anthony
MAIN STUDIO
6.00PM - 6.45PM
45Min
HIIT45 - Craig
MAIN STUDIO
7.00PM - 8.30PM
90Min
JUJITSU* -James
MAIN STUDIO
THURSDAY
9.15AM - 10.15AM
60Min
YOGA - Georgia
MAIN STUDIO
5.30PM - 6.30PM
60Min
ZUMBA GOLD - Karen
MAIN STUDIO
6.30PM - 7.30PM
60Min
BARBELL PUMP - Ali
MAIN STUDIO
FRIDAY
9.00AM - 10.00AM
60Min
CORE + STRETCH - Seb
MAIN STUDIO
6.30PM - 7.15PM
45Min
ZUMBA - Andrea
MAIN STUDIO
SATURDAY
8.15AM - 9.00AM
45Min
HIIT45 - Seb
MAIN STUDIO
8.30AM - 9.30AM
60Min
BOOTCAMP* - Craig
OVAL / CARDIO ROOM
9.45AM - 10.30AM
45Min
CORE45 - Craig
MAIN STUDIO
TOP